In crisis-tijd is het niet eenvoudig uw medewerkers gemotiveerd te houden. Original Tours brengt hier verandering in. Al vanaf € 12,50 per persoon nemen wij uw crew op sleeptouw. Het programma tijdens het personeelsfeest stemmen we af op uw wensen, heeft een team meer spirit nodig gaan we er tegenaan met een detective tour midden in Apeldoorn. Moet er juist veel gelachen worden, organiseren we een Ik hou van Holland diner waarin de verschillende afdelingen het tegen elkaar opnemen. Succes gegarandeerd.

We vergeten resultaten, key performance indicators, rapportages en calculaties even en gaan in Apeldoorn een dag lang werken aan teambuilding en kampioenengevoel. En of u nu met 10 of 100 personen komt, volgende week of over een maand of drie, we maken van uw personeelsfeest een te gekke Apeldoorn beleving. Varen over de grachten, de oude pubs van Apeldoorn, een workshop cocktail shaken of samen werken aan het grootste kunstwerk ter wereld. Wij nemen de organisatie van uw personeelsfeest volledig in handen en beloven u dat u nog lang zult napraten over die ene dag in Apeldoorn.

Original Tours zetelt in Apeldoorn en bestaat uit een aantal professionals uit de evenementindustrie. Onze gidsen zijn geboren en getogen in Apeldoorn of wonen er al jaren. De evenementen, tours en arrangementen die zij begeleiden laten u Apeldoorn beleven zoals u nog nooit eerder hebt meegemaakt.

U kunt kiezen uit een aantal door ons samengestelde arrangementen of u neemt even contact op, dan stellen we speciaal voor uw gezelschap een tour samen die helemaal afgestemd is op uw wensen, dat is een tour van Original Tours!

Bel meteen 010 – 307 27 31 om uw wensen te bespreken.

Een personeelsfeest in Apeldoorn? Original Tours!

Wat kunt u zoal doen tijdens uw personeelsfeest in Apeldoorn?

Toch nog steeds geintresseerd in de cijfers, statistieken en wisselkoersen? Kijk dan op BNR.nl voor de laatste stand van zaken.