Het leukste kerstuitje, het crazy XMAS spel

Bent u opzoek naar het leukste kerstuitje? Opzoek naar een hilarische middag of avond om nooit meer te vergeten? Dan bent u hier aan het goede adres. Het Crazy Xmas spel van Original Tours & Events staat voor u en uw gezelschap klaar, met één van onze enthousiaste spelbegeleiders die jullie ontvangt op een unieke locatie. Deze unieke locatie ligt in hartje Apeldoorn op maar twee minuten loopafstand van het Apeldoorn Centraal station, aan de rand van de gezellige Wallen buurt. Het Crazy Xmas spel is afgeleid van ons populaire en succesvolle Crazy 88 spel. Wij hebben het Crazy 88 spel in een winters en kerstachtig jasje gestoken. De opdrachten van het Crazy Xmas spel staan volledig in het teken van de winter en de kerst, en zijn nog gekker en leuker als ooit te voren.

Wat is de bedoeling van het leukste kerstuitje, het Crazy Xmas spel?

Jullie worden geheel in winterse stijl ontvangen op een unieke locatie door één van onze enthousiaste spelbegeleiders. Na het opwarmings drankje worden jullie in groepen verdeeld. Vervolgens gaan jullie in teams, gewapend met een camera de leukste en meest gekke opdrachten uitvoeren. Hebben jullie een opdracht succesvol uitgevoerd, bel dan zo snel mogelijk de spelbegeleider voor een nieuwe opdracht! Wij zijn niet voor niks ‘Original Tours en Events Apeldoorn’ dus het is heel belangrijk dat de opdrachten zo origineel en leuk mogelijk worden uitgevoerd door de groepen. De opdrachten worden vastgelegd op camera, perfect voor de prijsuitreiking, onze Facebook pagina en om de hilarische opdrachten nog eens terug te zien. Na deze spannende strijd zal de spelbegeleider de punten optellen en gaat het winnende team met de felbegeerde Original Tours & Activities hoofdprijs naar huis!

Wilt u dit spel combineren met een lunch, diner of proeverij in Apeldoorn? Laat het ons weten en Original Tours & Activities zorgt dat uw uitje een onvergetelijke ervaring gaat worden!