Een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje

Hoe presenteer ik onze nieuwe productlijn? Hoe verzorg ik een informatie dag met een zakelijk karakter en de nodige ontspanning? Vragen waar ieder bedrijf vroeg of laat mee te maken krijgt. Soms worden de antwoorden op deze vragen zelf gezocht, zonder toegang tot het juiste netwerk of op de dag zelf sluit het net niet op elkaar aan. Een gemiste kans als het nieuwe of bestaande afnemers betreft.

Als wij een evenement organiseren, sluit het programma naadloos aan en zijn alle ingeschakelde partijen op elkaar ingespeeld. Waarom? We zijn ervaren, screenen al onze partijen uitgebreid vooraf en schakelen uitsluitend partijen in die we van binnen en buiten kennen.

Original Tours & Events Apeldoorn BV mag zich na het organiseren van meer dan 2.000 evenementen voor de zakelijke markt de expert noemen op dit gebied. We zijn het aanspreekpunt gedurende het hele traject. Niet alleen in de voorbereiding maar ook op de dag zelf zijn we het aanspreekpunt van ’s morgens vroeg tot aan de afsluiting in de avond.

Een bedrijfsuitje kan natuurlijk een bedankje zijn voor de medewerkers of juist een stimulans om een drukke periode beter aan te kunnen. Maar niet alleen voor uw medewerkers organiseren we een dag, middag of avond. Juist ook voor uw potentiële klanten of een presentatie van een nieuwe productenlijn aan genodigden, wij organiseren het voor u.

Uw wensen en idee is ons vertrekpunt. In een inventariserend gesprek bekijken we de doelstelling, het budget en de eventuele eisen die al in het kader zijn vastgelegd. Daarna komen we met een uitvoerige evenement planning en organiseren dat alle partijen op elkaar afgestemd zijn. U hebt 1 aanspreekpunt en wij verzorgen de gehele uitvoering.

Voordelen van een op maat bedrijfsuitje van Original Tours & Events Apeldoorn:

  • Een persoonlijke event manager van begin tot eind, ook op de dag zelf
  • Keuze uit geselecteerde, vooraf gescreende partijen, attracties en accomodaties
  • Punctuele open calculatie, uniek in de business
  • Groootste aanbod van Apeldoorn
  • Creatieve geesten die meedenken en bijdragen aan uw succes
  • Klein maar vakkundig team dus geen onnodige overhead

Neem vandaag nog contact op om kennis te maken met ons en te starten met uw leukste bedrijfsuitje in jaren! Bel met 020 – 789 50 46 iedere dag bereikbaar of stuur een e-mail naar