Voelt u de lente kriebels al?

Het zonnetje begint weer te schijnen en de terrasjes beginnen weer vol te lopen. Afgelopen weekend is de klok weer een uur vooruit gegaan, wat betekent dat het langer licht is buiten! Dus de perfecte periode van het jaar om een leuk uitje te beleven met uw gezelschap. Original Tours & Activities is volop bezig met het creëren van leuke en creatieve activiteiten die geschikt zijn voor uw bedrijfsuitje! Activiteiten die met het lentezonnetje in de leukste Hollandse steden plaats vinden. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel jong en oud, en voor elk gezelschap. Wilt u graag een onvergetelijk bedrijfs uitje organiseren? Hiervoor kunt u zeker bij ons terecht!

Onze topactiviteiten, zoals Crazy 88, Street Golf en de Waterfiets speurtocht zijn daarbij niet te missen! Activiteiten die altijd goed in de smaak vallen, met zon of een beetje regen uit te voeren zijn. Deze spellen zullen hilarische momenten opleveren en voor veel vermaak zorgen!

Original Tours & Activities nieuwste en unieke Escape Apeldoorn Smartphone Spel mag ook niet ontbreken in het rijtje van activiteiten. Het spannende spel waarbij verschillende raadsels en vragen opgelost moeten worden in hartje Apeldoorn. Open de locaties en ontdek de meest onbekende steegjes van de stad, met het uiteindelijke doel; het ontsnappen uit Apeldoorn is! Een spel waarbij goed samenwerken en inzicht ervoor zorgt dat jullie groepje als eerste ontsnapt en met een fantastische prijs naar huis gaat! Kortom, de perfecte teambuilding activiteit!

Voelt u de lente kriebels ook al? Lees dan meer over onze buiten activiteiten en tours op onze website! En graag zien we uw gezelschap snel bij Original Tours & Activities!

Benieuwd naar onze nieuwe ontwikkelingen?

Original Tours & Activities Nederland is natuurlijk voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe fantastische activiteiten, houd daarom onze website of facebook-pagina goed in de gaten!